Circulaire hub zkt. ziel(en).

Interesse? Vul dit interesseformulier in.

Coworken is simpel. Je kan kiezen voor flexdesk (125€/maand) of fixed desk (200€/maand). Wat krijg je ervoor in de plaats? 

Uiteraard krijg je een plek in de co-working space. Niemand heeft een vaste bureau, maar je kan steeds kiezen of je liever werkt in de stille ruimte, het “open” co-working kantoor, of de gedeelde grote ruimte.

Iedereen die een plek in de Impact Factory huurt kan ook gebruik maken van de verschillende meeting ruimtes. Dit zijn zowel de vergaderzalen als de bel-hoekjes. Om dubbele boekingen te voorkomen werken we hier zo veel mogelijk met een reservatiesysteem. Uiteraard kan je ook steeds gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte voor informele vergaderingen en gesprekken.

Of je nu live een digitale keynote presentatie wil geven in een professionele omgeving, een greenkey of professionele opname en fotostudio nodig hebt, je kan steeds gratis gebruik maken van de video-room en alle apparatuur. Ook voor podcasts en vlogs kan je hier alles vinden wat je nodig hebt.

Bedrijven evolueren constant, en de grootte van teams is al lang niet meer statisch. Omdat de kantoor-plaats in de co-working eerder beperkt is, voorzien we ook voldoende tafels en stoelen in de gedeelde ruimte. Of er nu voor bepaalde projecten freelancers meelopen, stagiairs, of medewerkers die af en toe eens binnenspringen... je kan hen steeds een stoel geven in de gedeelde ruimte of co-working als die niet te druk is. Wil je een stoel delen met een collega? Doe maar!

Over de gedeelde ruimte gesproken, geen co-working zonder verse koffie, thee en water. In de gedeelde ruimte kan je steeds koffie komen halen, even van je scherm wegkijken, een praatje slagen, boterhammetjes eten... . Let wel, de gedeelde ruimte is ook huurbaar voor workshops en events. We zullen je steeds laten weten als de ruimte gebruikt wordt hiervoor, en zullen je nooit de toegang tot het koffie-apparaat ontzeggen.

In de gedeelde ruimte zal je ook een impressionante boekenkast terugvinden. Welkom in de Impact Library! Zie je een boek dat je graag zou lezen? Neem het gerust even mee! Heb je zelf een all-time favorite waar je van vindt dat iedereen het gelezen moet hebben? Je bent steeds welkom om de collectie aan te spijzen, of je geeft ons de titel door en wij zorgen voor een aanvulling.

Er is een standaard printer aanwezig, free to use voor sporadisch printen. Net zoals alles in de Impact Factory zetten we hier geen aantallen op die we dan moeten bijhouden. Als je veel printwerk hebt, check eventjes met ons of zoek een copy-shop in de buurt. Wil je graag een afdruk op groter formaat? De plotter van Switchrs kan tegen vergoeding ook gebruikt worden.

Wil je zelf een event organiseren of een ruimte huren? We ondersteunen je graag daar waar nodig, en je kan aan een reductietarief de ruimtes afhuren.

Sanne is onze community manager en zorgt ervoor dat alles op z’n pootjes landt. Heb je een vraag, zit je ergens mee, heb je specifieke plannen of suggesties? Sanne mag je overal mee lastig vallen! → info@impactfactory.be

Marktverkenning

We startten op 17-07-2023 een marktverkenning waarbij we op zoek gaan naar mogelijk toekomstige ruimtegebruikers, programmamakers, investeerders en een exploitant. Interesse? 
 

Interesse?

Jij wil ook impact maken? Maar zit nog met vragen?

Vormgeving: Buro Knal / Development: Sitemanager​​​​​​​

Impact Factory is een samenwerking tussen